Nyhetsbrev
 
REA
 
Tillverkare
 
Kundvagn
0 produkter
 

Frida

Frida gjord av torkade abaca fibrer.

Dessa vackert vävda plantageägare från Frida samlingen ser ut som om de var gjorda av inläggningar av trä. Tillsammans med den tvinnade fibrer modeller, är dessa plantörer utan tvekan de "mildaste" för alla odlare.
De är 100% naturliga, eftersom kroppen är också gjord av hållbar trä. De är ett perfekt komplement till interiörer med en grön och naturlig stil, men lika passande som en kontrast i miljöer som domineras av hårda material eller kalla färger.
Det unika råvaror används för att producera denna serie är abaca stammen. Dessa stammar är cirka två meter i längd och skalas på längden. Ju närmare till hjärtat av stammen, desto smalare hölje, medan de yttersta skikten har en bredd på upp till tjugo centimeter.

När
bladets höljen har tillskurnat till bestämd storlek, dränks dem i en färg bad. Detta ger dem en vacker rik nyans och dem färgas helt igenom. Under den naturliga torkningen tar materialet på en solig glans som, i kombination med attraktiva grönska, är säker att fånga alla ögon.

The Frida serien har fyrkantiga och runda plantageägare av olika höjder och storlekar. Det finns två stilar att välja bland. Torget planteringsmaskiner vävs, vilket ger dem en livliganimerad utseende, medan de runda modellerna är tillverkade av fibrer som har vridna att skapa rep, vilket Därefter lindas runt kroppen av krukan. Resultatet är en textil ser, liknande matta eller mattor. Insidan av båda modellerna är delvis belagd för extra skydd och stil.

         

Det finns inga produkter att visa i denna kategorin.